Csapatunk

Egy kreatív csapat, akik sosem fogynak ki az ötletekből.

Kárándi Aliz

Kárándi Aliz két kamasz anyukája, aki a családi cégük operatív és adminisztratív vezetője. Ő intéz mindent, ami ahhoz kell, hogy a FiveUP pénzügyei, adózása, és adminisztrációja rendben legyenek, és ő dolgozik az app népszerűsítésén, továbbfejlesztésén.

Török Tamás

Török Tomi eredetileg mérnök, akik ügyfélkapcsolati rendszerek és szerverek üzemeltetésével foglalkozik, amikor nem a FiveUP-on dolgozik, és ő felel az alkalmazás technológiai megvalósításáért. 

Szakképzett Tanárok

Az alkalmazás feladatait szakképzett tanárok állították össze, akiknek ezúttal is köszönjük a közreműködést: Jenei Judit (földrajz, természetismeret) Szabolcsi Marcell (történelem), Szegvári Martin (történelem), Incze Zsófia (irodalom, nyelvtan), Kaşıkçı Katalin (irodalom), Csordásné Tróbert Annamária (biológia)

A FiveUP-ot Aliz és Tomi együtt alapította 2017-ben.

Aliz kétgyerekes anyuka, aki a gyerekekkel volt otthon március 15-én. A gyerekek telefonoztak, tableteztek, pedig készülni kellett volna a következő hétre.

“Ha lenne egy olyan alkalmazás, amivel tanulásra kényszeríthetlek titeket, én lennék az első, aki megvenném” – mondta, és nem hagyta nyugodni a gondolat, keresgélni kezdett, és meglepve tapasztalta, hogy nincs ilyen.

Tudta, hogy számon kérni őket rengeteg idő, hiszen a szülőnek szinte újra meg kell tanulnia a tananyagot, és arra gondolt, hogy másoknak is segíthetne egy ilyen alkalmazás. Edzőtársát, Török Tomit kérdezte meg, hogy lenne-e kedve segíteni, és együtt kezdték el építeni a FiveUP-ot.

Anthony Sheenard (Kincsem írója) segítségével egy érdekes történetet rejtettek az alkalmazás mögé, ami megoldott feladatok alapján bontakozik ki. A feladatok megírásához szaktanárok segítségét kérték, így készült el a több, mint 20.000 feladatból álló gyakoroló alkalmazás, amit már több, mint 5000 gyermek használ.

Rólunk beszélnek

Tekintsd meg média megjelenéseinket

Játék a tanulás a debreceni anyuka által kifejlesztett applikációval

“Debrecen – Kárándi Aliz megunta, hogy gyermekei a tanulás helyett állandóan a telefonjukat nyomogatják. Egy olyan applikációt fejlesztett ki, amellyel úgy bővíthetik tudásukat, hogy szinte észre sem veszik … “

Debreceni fejlesztésű app hódít a gyerekek körében

“… Megoldást kínálni az általános iskolások tanulási és fókuszproblémáira. A FiveUP egyszerű problémát kezel, mivel az általános iskolai diákok … “

FiveUP – Segítség a tanulásban

Tehetetlen szülői mondatból diákokat segítő applikáció

“A FiveUP applikáció általános iskolai diákoknak nyújt hatékony és szórakoztató segítséget az órákon tanult anyag rögzítéséhez. A készítők azt ígérik … “