Csapatunk

Egy kreatív csapat, akik sosem fogynak ki az ötletekből.

Kárándi Aliz

Kárándi Aliz vagyok, két kamasz anyukája, a FiveUP operatív és adminisztratív vezetője.
Én intézek mindent, ami ahhoz kell, hogy a FiveUP pénzügyei, és adminisztrációja rendben legyen, én dolgozom továbbá az app népszerűsítésén, továbbfejlesztésén.

Török Tamás

Török Tomi vagyok, eredetileg mérnök. Ügyfélkapcsolati rendszerek és szerverek üzemeltetésével foglalkozom, amikor nem a FiveUP-on dolgozom. Én felelek az alkalmazás technológiai megvalósításáért.

Szakképzett Tanárok

Az alkalmazás feladatait szakképzett tanárok állították össze, akiknek ezúttal is köszönjük a közreműködést: Jenei Judit (földrajz, természetismeret) Szabolcsi Marcell (történelem), Szegvári Martin (történelem), Incze Zsófia (irodalom, nyelvtan), Kaşıkçı Katalin (irodalom), Csordásné Tróbert Annamária (biológia)

Miért FiveUP? Miért mobilapplikáció?

A FiveUP-ot Tomival együtt hoztuk létre 2017-ben.

Kétgyerekes anyukaként, a gyerekekkel voltam éppen otthon március 15-én. A gyerekek telefonoztak, tabletet használtak, pedig készülniük kellett volna a következő hétre.

“Ha lenne egy olyan alkalmazás, amellyel tanulásra bírhatnálak Titeket, én lennék az első, aki ezt megvenném” – mondtam. Nem hagyott nyugodni a gondolat. Így kezdtünk Tomival közös fejlesztésbe, amelynek eredményeként megszületett a FiveUP.

Tudtam, hogy nemcsak Nektek, gyerekeknek, de a szüleiteknek is sokat segíthet egy ilyen mobilalkalmazás, hiszen az online gyakorlófeladatok nemcsak játékosan segítenek elmélyíteni tudásotokat, de a megoldások során „kincskeresőkként” szüleitekkel közös élményt, minőségi együtt töltött időt is szerezhettek.

A „Kincsem” írója Anthony Sheenard ötletén alapulva egy érdekes történetet rejtettünk az alkalmazás mögé, amely a megoldott feladatok alapján bontakozik majd ki.

A feladatok megírásához szaktanárok segítségét kértük, így készült el a több, mint 20.000 feladatból álló gyakorló alkalmazás, amit már, nagy örömünkre, több, mint 10.000-en használtok.

Rólunk beszélnek

Tekintsd meg média megjelenéseinket

Játék a tanulás a debreceni anyuka által kifejlesztett applikációval

„Debrecen – Kárándi Aliz megunta, hogy gyermekei a tanulás helyett állandóan a telefonjukat nyomogatják. Egy olyan applikációt fejlesztett ki, amellyel úgy bővíthetik tudásukat, hogy szinte észre sem veszik … „

Debreceni fejlesztésű app hódít a gyerekek körében

„… Megoldást kínálni az általános iskolások tanulási és fókuszproblémáira. A FiveUP egyszerű problémát kezel, mivel az általános iskolai diákok … „

FiveUP – Segítség a tanulásban

Tehetetlen szülői mondatból diákokat segítő applikáció

„A FiveUP applikáció általános iskolai diákoknak nyújt hatékony és szórakoztató segítséget az órákon tanult anyag rögzítéséhez. A készítők azt ígérik … „