Csapatunk

Egy kreatív csapat, akik sosem fogynak ki az ötletekből.

Kárándi Aliz

Kárándi Aliz két kamasz anyukája, aki a családi cégük operatív és adminisztratív vezetője. Ő intéz mindent, ami ahhoz kell, hogy a FiveUP pénzügyei, adózása, és adminisztrációja rendben legyenek, és ő dolgozik az app népszerűsítésén, továbbfejlesztésén.

Török Tamás

Török Tomi eredetileg mérnök, akik ügyfélkapcsolati rendszerek és szerverek üzemeltetésével foglalkozik, amikor nem a FiveUP-on dolgozik, és ő felel az alkalmazás technológiai megvalósításáért. 

Szakképzett Tanárok

Az alkalmazás feladatait szakképzett tanárok állították össze, akiknek ezúttal is köszönjük a közreműködést: Jenei Judit (földrajz, természetismeret) Szabolcsi Marcell (történelem), Szegvári Martin (történelem), Incze Zsófia (irodalom, nyelvtan), Kaşıkçı Katalin (irodalom), Csordásné Tróbert Annamária (biológia)

A FiveUP-ot Aliz és Tomi együtt alapította 2017-ben.

Aliz kétgyerekes anyuka, aki a gyerekekkel volt otthon március 15-én. A gyerekek telefonoztak, tableteztek, pedig készülni kellett volna a következő hétre.

“Ha lenne egy olyan alkalmazás, amivel tanulásra kényszeríthetlek titeket, én lennék az első, aki megvenném” – mondta, és nem hagyta nyugodni a gondolat, keresgélni kezdett, és meglepve tapasztalta, hogy nincs ilyen.

Tudta, hogy számon kérni őket rengeteg idő, hiszen a szülőnek szinte újra meg kell tanulnia a tananyagot, és arra gondolt, hogy másoknak is segíthetne egy ilyen alkalmazás. Edzőtársát, Török Tomit kérdezte meg, hogy lenne-e kedve segíteni, és együtt kezdték el építeni a FiveUP-ot.

Anthony Sheenard (Kincsem írója) segítségével egy érdekes történetet rejtettek az alkalmazás mögé, ami megoldott feladatok alapján bontakozik ki. A feladatok megírásához szaktanárok segítségét kérték, így készült el a több, mint 20.000 feladatból álló gyakoroló alkalmazás, amit már több, mint 5000 gyermek használ.

Rólunk beszélnek

Tekintsd meg média megjelenéseinket

Tehetetlen szülői mondatból diákokat segítő applikáció

“A FiveUP applikáció általános iskolai diákoknak nyújt hatékony és szórakoztató segítséget az órákon tanult anyag rögzítéséhez. A készítők azt ígérik …

FiveUP – Segítség a tanulásban

FiveUP alkalmazás továbbfejlesztése

“A FiveUP egy modern, okostelefonokra fejlesztett alkalmazás, melynek segítségével az általános iskolás diákok rövid idő alatt, izgalmas …